Ruskakokous 2014 - muistiinpanoja PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Veli-Pekka Räsänen / ph   
06.10.2014 14:14

Yhdistyksen tiedoitusosasto on vihdoinkin saanut V-PR:n ruskaraportin julkaisukuntoon. Kuvat ovat Risto Valasvuon ottamia. Tässä se tulee:


Ruskatapaaminen Ravintola Towerissa    
Jounin hyvinvointikeskuslogo
Ylläksen Ystävät ry:n perinteinen ruska-ajan tapaaminen järjestettiin lauantaina 20.9.2014 Äkäslompolon Ravintola Towerissa. Paikalla oli 32 jäsentä tai jäseneksi aikovaa. Ensin nautimme herkullisesta Towerin Lapinukon keitosta ja sitten keskityimme alueen uuteen palvelukokonaisuuteen.

Tapaamisen teemana oli tutustuminen äskettäin avattuun Jounin Kaupan Hyvinvointikeskukseen. Toimitusjohtaja Mika Häkkinen kertoi, kuinka he viime keväänä kävivät yhtiökumppaninsa Reijo Koskelan kanssa Äkäslompolossa tunnustelemassa maaperää ja jo tänä kesänä Jyväskylässä toimiva yritys laajensi toimintaansa Ylläkselle. Jounin Kaupan Hyvinvointikeskus toimii jatkossa kylässä ympärivuotisesti ja sillä on hyvät tilat Jounin Kaupan yläkerrassa osoitteessa Sannanrannantie 3, Äkäslompolo.

Tarjolla on monipuolisia hyvinvointipalveluja: hyvin varustettu kuntosali, hieronnat, fysioterapia, osteopatia, personel trainer, joogapalvelut, erilaista koulutusta ja luentoja tähän aihepiiriin liittyen. Lisäksi Hyvinvointikeskus organisoi erilaisia tapahtumia, mm. tulevana pitkäperjantaina Äkäslompolon järvellä Hullu Pilkki- kisan.

Keskuksen henkilöstörakennetta kehitetään siten, että palvelut toimivat myös sesonkiaikana. Keskuksen markkinoinnissa ja tiedottamisessa käytetään hyväksi aktiivisesti Hyvinvointikeskuksen facebook –sivuja.

Jounin Kaupan Hyvinvointikeskus ja Ylläksen Ystävät ry tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä. Jäsenistölle on luvassa alennuksia keskuksen palvelujen hinnoista.

Lisätietoja Hyvinvointikeskuksen toiminnasta löydät osoitteesta www.jouninkaupanhyvinvointikeskus.fi tai puh. 044 975 7408. Nettisivujen kautta on jatkossa mahdollista varata esim. hieronta-ajat.


Järjestelyvaliokunta Henry ja V-P.    Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
  Henry ja V-P  ja taas ruoka maistui              MG 0753a   
Mika  Häkkinen selvitti kokousväelle,  missä      
suunnassa toimitilat ovat.  Jotkut oppivat nopeasti. ==> ==> ==>

   
Koska puheenjohtajamme Marja Ramm-Schmidt oli estynyt saapumasta kokoukseen, toimi kokouksen puheenjohtajana YYRY::n varapuh.johtaja Veli-Pekka Räsänen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   


Viimeksi päivitetty 08.10.2014 14:53
 

Lapland Hotels logo variation

jemes

humina

humina2

Kuukkeli